Contact Autorijschool de Toekomst

Als je meer informatie wilt kun je dit formulier invullen. Wij zullen het zo spoedig mogelijk beantwoorden. Vul a.u.b. alle verplichte velden in.
Door het formulier in te sturen accepteer je onze privacy regels.
captcha
Herladen

 Onze Contactgegevens

   Autorijschool de Toekomst

   Den Dries 4
   5541 AT Reusel

   Telefoon kantoor:            0497 - 644 203
   Mobiel Hugo Mentink:      06 - 222 049 32
   Mobiel Rob van Gompel: 06 - 301 941 64

   www.autorijschooldetoekomst.info
   info@autorijschooldetoekomst.info

   Kamer van Koophandel: 60268549
   CBR rijschoolnummer: 9151H7
   WRM pasnummer Hugo Mentink: 326278
   WRM pasnummer Rob van Gompel: 326274

   facebook-lommers

Uw instructeurs Hugo Mentink en Rob van Gompel

hugo-gezichtIk ben Hugo Mentink. In april 2014 ben ik als zelfstandige gestart met Autorijschool de Toekomst. Hiervoor ben ik 4 jaar werkzaam geweest bij een plaatselijke rijschool. Ik verzorg vooral de rijlessen vanuit Reusel-de Mierden en omgeving naar Eindhoven. Inmiddels is ons bedrijf uitgebreid met instructeur Rob van Gompel die vooral in Tilburg en omgeving werkzaam is. Autorijschool de Toekomst staat voor een rijopleiding die precies op maat is voor de leerling. Er wordt tijdens de rijles samengewerkt d.m.v. een persoonlijke, prettige en transparante benadering op weg naar jouw rijbewijs.
 
rob-gezichtMijn naam is Rob van Gompel. Ik ben sinds februari 2015 werkzaam bij Autorijschool de Toekomst. Hiervoor heb ik 4 jaar gewerkt als rijinstructeur voor auto (categorie B) en theoriedocent bij verkeersschool Blom in Tilburg. Ook heb ik daar mijn instructiebewijs voor vrachtauto (categorie C) behaald. Wegens een reorganisatie eindigde mijn werkzaamheden bij Blom. Hugo en ik kenden elkaar via de instructeursopleiding en na mijn ontslag was het contact al snel gelegd. Met veel plezier en toewijding werk ik nu samen met Hugo en zijn vrouw Simone om van Autorijschool de Toekomst een succes te maken!

DOWNLOAD AANMELDINGSFORMULIER
Wij zijn bereid om je tijdens een persoonlijke kennismaking verder te voorzien van informatie. Tijdens dit gesprek kunnen we goed bekijken of de zogenaamde “klik” er is. Voor het maken van een afspraak kunt u ons altijd bellen. Bij geen gehoor graag wel even de voicemail inspreken.

Bij inschrijven online graag nog wel een geldig legitimatiebewijs meenemen naar de rijschool.
 
Live betting in bet365 Sport now.