Over Autorijschool de Toekomst
Uw rijschool uit Reusel de Kempen

Onze rijschool verzorgt autorijlessen vanuit regio de Kempen naar Eindhoven en Tilburg. Zowel jong en oud zijn van harte welkom (herhalingslessen zijn ook mogelijk). De kracht van autorijschool de Toekomst zit hem mede in het feit dat we zeer flexibel en duidelijk zijn in de planning naar je rijbewijs. Je hebt zoveel mogelijk rijles van dezelfde instructeur en in dezelfde lesauto.

De rijlessen gaan volgens een logische opbouw en is de les afgelopen, dan kunnen jij en je ouders/verzorgers direct je vorderingen inzien via het leerling portaal van de rijschool. Is de rij-instructeur ziek of kan de les niet doorgaan wegens andere omstandigheden (bijv. autopech), zal Autorijschool de Toekomst er zo goed en snel mogelijk voor zorgen dat een vervangende instructeur of een vervangende les wordt geregeld.

Er wordt op een ontspannen en persoonlijke manier gewerkt aan jouw leerweg naar je rijbewijs. Dit is waar Autorijschool de Toekomst voor staat. Het gaat erom dat jij je prettig voelt tijdens de rijles, omdat dit een belangrijke voorwaarde is om te kunnen presteren.

Je krijgt rijles in een zeer gebruiks- en milieuvriendelijke Volkswagen Golf 7 of Polo Blue Motion. Deze auto's hebben zeer prettige rijeigenschappen voor de beginnende bestuurder. Ook op het gebied van veiligheid scoren deze auto's ontzettend hoog. Het comfort wat deze auto's bieden is ronduit geweldig.

Kortom: Wij bieden een goede opleiding precies op maat gesneden (geen les te veel). Deze opleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat ons erom dat je in de toekomst uiteindelijk Veilig, Vlot en Zelfstandig deel kunt nemen aan het verkeer.

Lees meer over onze praktijklessen
over-ons-hugo
over-ons-rob
golf-binnen
 

Uw instructeurs Hugo Mentink en Rob van Gompel

hugo-gezichtIk ben Hugo Mentink. In april 2014 ben ik als zelfstandige gestart met Autorijschool de Toekomst. Hiervoor ben ik 4 jaar werkzaam geweest bij een plaatselijke rijschool. Ik verzorg vooral de rijlessen vanuit Reusel-de Mierden en omgeving naar Eindhoven. Inmiddels is ons bedrijf uitgebreid met instructeur Rob van Gompel die vooral in Tilburg en omgeving werkzaam is. Autorijschool de Toekomst staat voor een rijopleiding die precies op maat is voor de leerling. Er wordt tijdens de rijles samengewerkt d.m.v. een persoonlijke, prettige en transparante benadering op weg naar jouw rijbewijs.
 
rob-gezichtMijn naam is Rob van Gompel. Ik ben sinds februari 2015 werkzaam bij Autorijschool de Toekomst. Hiervoor heb ik 4 jaar gewerkt als rijinstructeur voor auto (categorie B) en theoriedocent bij verkeersschool Blom in Tilburg. Ook heb ik daar mijn instructiebewijs voor vrachtauto (categorie C) behaald. Wegens een reorganisatie eindigde mijn werkzaamheden bij Blom. Hugo en ik kenden elkaar via de instructeursopleiding en na mijn ontslag was het contact al snel gelegd. Met veel plezier en toewijding werk ik nu samen met Hugo en zijn vrouw Simone om van Autorijschool de Toekomst een succes te maken!

DOWNLOAD AANMELDINGSFORMULIER
Wij zijn bereid om je tijdens een persoonlijke kennismaking verder te voorzien van informatie. Tijdens dit gesprek kunnen we goed bekijken of de zogenaamde “klik” er is. Voor het maken van een afspraak kunt u ons altijd bellen. Bij geen gehoor graag wel even de voicemail inspreken.

Bij inschrijven online graag nog wel een geldig legitimatiebewijs meenemen naar de rijschool.
 
Live betting in bet365 Sport now.