Examen Autorijschool de Toekomst
Het praktijkexamen is het eindstation van de opleiding

Het praktijkexamen is het eindstation van de opleiding. De leerling vindt het belangrijk om zo snel mogelijk het rijbewijs B in het bezit te hebben omdat dit een hoge mate aan vrijheid, mobiliteit en flexibiliteit oplevert. De ouders en verzorgers kijken veelal naar het prijskaartje van de opleiding maar ze denken ook na over de veiligheid van hun kinderen die in de toekomst zullen gaan deelnemen aan het steeds maar weer veranderende verkeersbeeld. Als autorijschool staat het woordje veiligheid helemaal bovenaan de ladder. Vlot met het verkeer meerijden en zelfstandigheid zijn rijeigenschappen die iedereen zich eigen moet maken.

Hoe kun je deze drie partijen met hetzelfde einddoel zoveel mogelijk tegemoet komen binnen deze uiteenlopende belangen? Autorijschool de Toekomst biedt daarvoor zeer uiteenlopende lespakketten aan. Maar waar het vooral om gaat is dat de lessen binnen deze pakketten zodanig worden benut dat de leerling uiteindelijk geen les te veel hoeft te nemen.

Het landelijk gemiddelde aantal lessen welke nodig zijn voor de 1e keer slagen, ligt rond de 35-40 lessen van 1 uur en een kwartier. Daarbij zitten dus snelle leerlingen die het met minder lessen af kunnen maar er zijn ook leerlingen die nu eenmaal meer lesuren nodig hebben voordat ze de 1e keer op examen kunnen. Landelijk lukt het ongeveer 45-50% van alle leerlingen om voor het eerste praktijkexamen te slagen.

Het is ons streven om boven dit landelijke gemiddelde slagingspercentage uit te komen en wij beloven om er alles aan te doen om het aantal uren rijles precies op de leerling af te stemmen.

Lees meer over onze lespakketten
examen-eigen-verklaring
examen-meisje
examen-auto2
 

Het praktijkexamen aanvragen bij het CBR

LET OP: zonder een ingevulde medische eigen verklaring, DigID plus rijschoolmachtiging en positief afgesloten theorie-examen kunnen wij geen praktijkexamen voor je plannen bij het CBR. Zorg er dus voor dat al deze zaken geregeld zijn zodat je rijopleiding geen vertraging oploopt.
Pas wanneer je examengeschikt kunt autorijden wordt het praktijkexamen in samenspraak met je instructeur door Autorijschool de Toekomst ingepland. Dit is mede afhankelijk van het presteren tijdens de tussentijdse toets en je rijinstructeur is bepalend hierin.
Hoe je de hiervoor genoemde zaken kunt regelen staat omschreven onder het tabblad OVERIG
Via de onderstaande button kun je zien hoe een praktijkexamen in zijn werk gaat.

DOWNLOAD AANMELDINGSFORMULIER
Wij zijn bereid om je tijdens een persoonlijke kennismaking verder te voorzien van informatie. Tijdens dit gesprek kunnen we goed bekijken of de zogenaamde “klik” er is. Voor het maken van een afspraak kunt u ons altijd bellen. Bij geen gehoor graag wel even de voicemail inspreken.

Bij inschrijven online graag nog wel een geldig legitimatiebewijs meenemen naar de rijschool.
 
Live betting in bet365 Sport now.