Toets Autorijschool de Toekomst
Altijd verstandig om eerst een proefexamen te doen bij het CBR

Autorijschool de Toekomst raadt de Tussentijdse Toets zeker aan. Je krijgt per slot van rekening niet altijd en overal de kans om een (goede) eerste indruk achter te laten! Ook kunnen er dan andere bijkomstigheden, zoals faalangst of examenvrees aan het licht komen waardoor dan ook weer beter door de autorijschool op de mogelijkheden hiervoor kan worden ingespeeld.

Pas wanneer je toetsgeschikt kunt autorijden wordt de tussentijdse toets in samenspraak met je instructeur door Autorijschool de Toekomst ingepland (de instructeur bepaalt). Om de tussentijdse toets te kunnen inplannen moet je wel eerst je autorijschool daarvoor hebben gemachtigd bij het CBR. Hoe je dit kunt doen staat hieronder beschreven en op deze site onder het tabblad OVERIG.

  Lees meer over het praktijkexamen
rijbewijs-toets
toets
golf-tussentijds
 

Autorijschool de Toekomst machtigen bij CBR

Autorijschool de Toekomst boekt voor jou je tussentijdse toets en praktijkexamen bij het CBR. De leerling moet eerst een DigID aanvragen via www.digid.nl. Na ongeveer 5 dagen krijg je een activeringscode thuisgestuurd waarmee je jouw opgevraagde DigID kunt activeren.
Met je geactiveerde DigID ga je naar de site van het CBR www.cbr.nl. Op deze site kun je met je DigID en ons rijschoolnummer 9151H7 Autorijschool de Toekomst machtigen.
Zonder deze machtiging kunnen wij als Autorijschool de Toekomst geen tussentijdse toets of praktijkexamen voor je inplannen. Ook kun je zonder DigID geen theorie-examen plannen bij het CBR. Zorg er dus voor dat dit op tijd geregeld is zodat je rijopleiding geen onnodige vertraging oploopt.

DOWNLOAD AANMELDINGSFORMULIER
Wij zijn bereid om je tijdens een persoonlijke kennismaking verder te voorzien van informatie. Tijdens dit gesprek kunnen we goed bekijken of de zogenaamde “klik” er is. Voor het maken van een afspraak kunt u ons altijd bellen. Bij geen gehoor graag wel even de voicemail inspreken.

Bij inschrijven online graag nog wel een geldig legitimatiebewijs meenemen naar de rijschool.
 
Live betting in bet365 Sport now.