Aanhangwagenrijbewijs BE

Autorijschool de Toekomst verzorgt ook rijlessen voor de aanhangwagen E achter B. Altijd handig voor wanneer dit rijbewijs bedrijfsmatig of privé echt nodig is. Voorwaarde hierbij is wel dat de kandidaat in het bezit is van een rijbewijs B.

De rijlessen starten altijd vanaf de rijschool en worden zoveel mogelijk op maandag en op zaterdag ingepland. Je kan jezelf (of je personeel) aanmelden via ons online aanmeldingsformulier en/of via een telefonisch infogesprek.  Zorg wel dat de aanmelding ruim voor de gewenste examendatum plaatsvindt. Dit i.v.m. onze planning en de plantijden bij het CBR!

 

Wanneer heb je rijbewijs BE nodig?


Wanneer is rijbewijs B voldoende?

 

Aanvullende regels:

Opleiding

Ruim voor het examen wordt er een intest ingepland van 2,5 uur om te bekijken of er naast het pakket nog extra rijlessen nodig zijn. Let op! Deze extra rijlessen vallen dus buiten de eventuele pakketprijs. De examens zijn in Eindhoven en uiteraard worden de rijlessen daarop afgestemd. Je instructeur neemt de uitnodiging voor jouw examen op de dag van het examen mee. Zelf neem je die dag een grote vorm van zelfvertrouwen mee en een B-rijbewijs.

 

Gezondheidsverklaring

Voordat je op examen kunt, moet je op de site van het CBR de gezondheidsverklaring invullen. Er worden vragen gesteld over je fysieke en mentale gezondheid. Indien je één van deze vragen met JA denkt te moeten beantwoorden, neem dan zo spoedig mogelijk eerst contact op met je huisarts of deze vraag relevant voor jou is. Via deze link kun je de gezondheidsverklaring invullen. De kosten voor de gezondheidsverklaring zijn € 37,80 en deze is 1 jaar geldig.

 

Onder deze link vind je “informatie over de inhoud van het examen”.

 

Onder deze link vind je “veel gestelde vragen bij examen BE”.

 

Nog vragen? Neem dan even per mail of telefonisch contact met ons op!

Pakketinhoud en kosten

 

5 uur rijles (inclusief intest en examen): € 550,00

Buiten het pakket:

Losse rijles van 60 minuten: € 61,00

Losse examenprijs: € 275,00

Alle prijzen zijn inclusief BTW!

Theorie

Een theoriecertificaat is niet verplicht voor het behalen van rijbewijs BE. Wel ontvang je tijdens de intest een formulier met een aantal vragen die je tijdens het examen moet kunnen beantwoorden.

Aanmelden

Autorijschool de Toekomst

Zeegstraat 7

5541 EW Reusel

 

Kantoor: 0497 - 64 42 03

Hugo:        06 - 222 049 32

Rob:         06 - 301 941 64

Esther:   06 - 538 329 02

info@autorijschooldetoekomst.info

 

CBR rijschoolnummer: 9151H7

Kamer van Koophandel: 60268549

Neem contact op

Ga direct naar...

© Copyright 2019 Autorijschool de Toekomst