Over Ons

Wij zijn team Autorijschool de Toekomst

Zelfstandige Rijschool

Wij zijn met Autorijschool de Toekomst uit Reusel in 2014 van start gegaan als zelfstandige autorijschool. Vanaf het begin hebben we ons enorm ingezet om kwaliteit te bieden, gecombineerd met een open en persoonlijke benadering. Ons doel is om iedere leerling zoveel mogelijk zijn/haar persoonlijk afgestemde begeleiding te geven in een transparante en duidelijke leeromgeving.

Vakkundig & Bijscholing

Wij streven ernaar om met ons slagingspercentage boven het landelijk gemiddelde te blijven. De nodige en verplichte vijfjaarlijkse bijscholing per instructeur, is voor ons een uitgelezen mogelijkheid om constant te werken aan het niveau waarnaar wij streven. De positieve reviews van leerlingen via klantenvertellen.nl laten zien dat wij de zaken serieus en vakkundig aanpakken.

Maatschappelijk betrokken

Via sponsoring van o.a. sportverenigingen in de omgeving van onze autorijschool, tonen wij dat we maatschappelijk betrokken zijn. Ook zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie VRB om nog maar eens extra te onderstrepen dat wij een zeer betrouwbare autorijschool zijn. Dat is namelijk waar Autorijschool de Toekomst voor staat: transparant, persoonlijk, professioneel en uiteraard betrouwbaar.

Hugo Mentink

Hugo Mentink

Ik ben Hugo Mentink, oprichter, eigenaar en instructeur bij Autorijschool de Toekomst. Ik ben getrouwd met Simone Mentink-Lavrijsen en wij hebben twee kinderen, Dennis en Iris. Mijn hobby’s zijn mijn gezin, formule 1 en voetbal kijken.

Sinds 2009 ben ik werkzaam als instructeur en in april 2014 zijn we begonnen met onze zelfstandige rijschool. Naast alle andere werkzaamheden die onze rijschool met zich meebrengt bevalt het vak van rijinstructeur me na al die tijd nog steeds uitstekend. Met name de omgang met de jeugd en het vrije karakter van ons beroep is voor mij een belangrijke reden dat ik nog elke dag met veel plezier instap. Naast rijles personenauto B geef ik ook automaatrijles B en rijles voor het rijbewijs E achter B (aanhangwagen). Samen met Rob verzorg ik de theorielessen. Ik ervaar het als een geweldig mooi moment wanneer een met de leerling uitgestippelde leerweg resulteert in het daadwerkelijk behalen van zijn/haar rijbewijs. Daar doe je het voor: iemand veilig, vlot en zelfstandig de weg op sturen!

WRM pasnummer Hugo Mentink: 326278
Rob van Gompel

Rob van Gompel

Ik stel me graag even aan je voor. Mijn naam is Rob van Gompel en ik woon in Bladel. Ik heb twee lieve kinderen, mijn dochter Rudy en mijn zoon Chris. Sinds 2011 heb ik een latrelatie met mijn vriendin die net over de grens in België woont. Mijn grootste hobby is muziek maken, ik ben drummer in een heavy metalband. Een paar keer per maand maken we zowel Nederlandse en Belgische podia onveilig.

Verder houd ik nog steeds van vrachtwagen rijden en maak ik in het weekend graag een cryptogrammetje. Na wat jaartjes als internationaal vrachtwagenchauffeur te hebben gewerkt, ben ik een opleiding rijinstructie gaan volgen, waarna ik in 2010 aan de slag kon als rijinstructeur op de personenauto. In 2012 heb ik ook mijn bevoegdheid gehaald om les te mogen geven op de vrachtwagen. Sinds februari 2015 ben ik werkzaam bij Autorijschool de Toekomst, waar ik praktijkles geef op de personenauto en de theoriecursussen verzorg. Praktijklessen kun je met mij volgen in Tilburg en in Eindhoven. Het zou leuk zijn als ik je binnenkort mag begroeten in de lesauto!

WRM pasnummer Rob van Gompel: 326274
Sam Pompert

Sam Pompert

Ik kom uit Hooge Mierde, waar ik vanaf 2023 weer ga neerstrijken met mijn vriendin Karen, na 7 jaar samengewoond te hebben in Reusel. Mijn grootste Hobby is HMVV waar ik dan ook elke zondag te vinden ben om lekker te voetballen en na de wedstrijd gezellig even de kantine in te gaan met het team. Verder heb ik in Hooge Mierde een mooie vriendengroep waar ik regelmatig uurtjes mee doorbreng.

Na mijn middelbare school besloot ik te gaan werken in een magazijn, dit beviel me erg goed tot ik een aantal jaar geleden besefte dat dit niet mijn roeping was. Wat wil ik nou echt? Met de jeugd omgaan en autorijden vind ik super: 1 en 1 is 2! Na jaren met het idee rij instructeur rondgelopen te hebben deed zich in 2021 een uitgelezen kans voor bij Autorijschool de Toekomst. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen.

Het is geweldig om te zien als je iemand iets mag leren waar die persoon nog zijn/haar hele leven veel plezier van zal hebben. Elke dag weer een nieuw avontuur en iedereen heeft zijn eigen verhaal, dat is wat ik het mooiste vind aan rijles geven. Ben jij de volgende die binnenkort samen met mij op pad gaat?

WRM pasnummer Sam Pompert: 296919
Simone Mentink-Lavrijsen

Simone Mentink-Lavrijsen

Hallo, ik ben Simone Mentink-Lavrijsen, mede eigenaar van Autorijschool de Toekomst en getrouwd met Hugo. Dennis en Iris zijn onze kinderen.

Ik ga graag uit eten, volg af en toe een serie of kijk een goede film. Voorheen heb ik bijna 25 jaar bij de Rabobank gewerkt, sinds 2018 werk ik parttime bij Heuveling Metaal.

Voor onze rijschool verwerk ik de administratie en kom je bij mij op infogesprek. Graag leg ik je dan uit waarom je bij Autorijschool de Toekomst aan het juiste adres bent. Tot ziens!

WhatsApp kantoor: 06-553 739 47

Meer informatie?

Als je je rijbewijs B wil gaan halen, is het belangrijk dat je jouw rijopleiding volgt bij een professionele autorijschool. Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het rijbewijs zorgt voor vrijheid, mobiliteit en flexibiliteit. De meeste leerlingen willen graag zo snel mogelijk hun rijbewijs halen. Ouders en ook wij van Autorijschool de Toekomst vinden de veiligheid van de leerling erg belangrijk, als zij gaan deelnemen aan het steeds weer veranderende verkeer.