Over Ons

Wij zijn team Autorijschool de Toekomst

Zelfstandige Rijschool

Wij zijn met Autorijschool de Toekomst uit Reusel in 2014 van start gegaan als zelfstandige autorijschool. Vanaf het begin hebben we ons enorm ingezet om kwaliteit te bieden, gecombineerd met een open en persoonlijke benadering. Ons doel is om iedere leerling zoveel mogelijk zijn/haar persoonlijk afgestemde begeleiding te geven in een transparante en duidelijke leeromgeving.

Vakkundig & Bijscholing

Wij streven ernaar om met ons slagingspercentage boven het landelijk gemiddelde te blijven. De nodige en verplichte vijfjaarlijkse bijscholing per instructeur, is voor ons een uitgelezen mogelijkheid om constant te werken aan het niveau waarnaar wij streven. De positieve reviews van leerlingen via klantenvertellen.nl laten zien dat wij de zaken serieus en vakkundig aanpakken.

Maatschappelijk betrokken

Via sponsoring van o.a. sportverenigingen in de omgeving van onze autorijschool, tonen wij dat we maatschappelijk betrokken zijn. Ook zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie VRB om nog maar eens extra te onderstrepen dat wij een zeer betrouwbare autorijschool zijn. Dat is namelijk waar Autorijschool de Toekomst voor staat: transparant, persoonlijk, professioneel en uiteraard betrouwbaar.

Hugo Mentink

Hugo Mentink

Ik ben Hugo Mentink, oprichter, eigenaar en instructeur bij Autorijschool de Toekomst. Ik ben getrouwd met Simone Mentink-Lavrijsen en wij hebben twee kinderen, Dennis en Iris. Mijn hobby’s zijn mijn gezin, formule 1 en voetbal kijken.

Sinds 2009 ben ik werkzaam als instructeur en in april 2014 zijn we begonnen met onze zelfstandige rijschool. Naast alle andere werkzaamheden die onze rijschool met zich meebrengt bevalt het vak van rijinstructeur me na al die tijd nog steeds uitstekend. Met name de omgang met de jeugd en het vrije karakter van ons beroep is voor mij een belangrijke reden dat ik nog elke dag met veel plezier instap. Naast rijles personenauto B geef ik ook automaatrijles B en rijles voor het rijbewijs E achter B (aanhangwagen). Samen met Rob verzorg ik de theorielessen. Ik ervaar het als een geweldig mooi moment wanneer een met de leerling uitgestippelde leerweg resulteert in het daadwerkelijk behalen van zijn/haar rijbewijs. Daar doe je het voor: iemand veilig, vlot en zelfstandig de weg op sturen!

WRM pasnummer Hugo Mentink: 326278
Rob van Gompel

Rob van Gompel

Ik stel me graag even aan je voor. Mijn naam is Rob van Gompel en ik woon in Bladel. Ik heb twee lieve kinderen, mijn dochter Rudy en mijn zoon Chris. Sinds 2011 heb ik een latrelatie met mijn vriendin die net over de grens in België woont. Mijn grootste hobby is muziek maken, ik ben drummer in een heavy metalband. Een paar keer per maand maken we zowel Nederlandse en Belgische podia onveilig.

Verder houd ik nog steeds van vrachtwagen rijden en maak ik in het weekend graag een cryptogrammetje. Na wat jaartjes als internationaal vrachtwagenchauffeur te hebben gewerkt, ben ik een opleiding rijinstructie gaan volgen, waarna ik in 2010 aan de slag kon als rijinstructeur op de personenauto. In 2012 heb ik ook mijn bevoegdheid gehaald om les te mogen geven op de vrachtwagen. Sinds februari 2015 ben ik werkzaam bij Autorijschool de Toekomst, waar ik praktijkles geef op de personenauto en de theoriecursussen verzorg. Praktijklessen kun je met mij volgen in Tilburg en in Eindhoven. Het zou leuk zijn als ik je binnenkort mag begroeten in de lesauto!

WRM pasnummer Rob van Gompel: 326274
Esther van den Broek

Esther van den Broek

Hoi, ik ben Esther van den Broek. Samen met mijn vriend Robert en zoontje Frans en Harrie woon ik in Reusel. Mijn hobby’s zijn wandelen en ik hou van gezelligheid met vrienden, familie en kennissen.

9 jaar heb ik met veel plezier taxi gereden, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging. Bij Autorijschool de Toekomst heb ik de kans gekregen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

In juli 2018 heb ik mijn instructiebevoegdheid gehaald. Vanaf december 2018 ben ik werkzaam als instructrice bij de Toekomst. Het is superleuk om samen te werken naar een heel mooi resultaat, het behalen van je rijbewijs. Hopelijk tot snel in de lesauto.

WRM pasnummer Esther van den Broek: 180092
Simone Hendrikx-van Gompel

Simone Hendrikx-van Gompel

Hoi, mijn naam is Simone Hendrikx-van Gompel. Samen met mijn man Camille en onze twee dochters Romy en Anne woon ik in Reusel. Het is mijn grootste hobby om samen met onze oudste dochter met haar paard op wedstrijd te gaan. Veel van mijn vrije tijd besteed ik aan onze paarden.

Ik heb 14 jaar een eigen nagelstudio gehad maar door aanhoudende schouderklachten was ik genoodzaakt om daarmee te stoppen. Ik liep al heel lang rond met het idee om rij instructrice te worden en gelukkig kreeg ik bij Autorijschool de Toekomst deze kans.

Enthousiast ben ik in februari 2020 aan de opleiding begonnen en nadat ik mijn stage had afgerond en geslaagd was in oktober ben ik sinds november 2020 aan het werk bij de Toekomst. Ik vind het superleuk en wie weet zit ik straks met jou samen in de lesauto.

WRM pasnummer Simone Hendrikx-van Gompel: 265182
Simone Mentink-Lavrijsen

Simone Mentink-Lavrijsen

Hallo, ik ben Simone Mentink-Lavrijsen, mede eigenaar van Autorijschool de Toekomst en getrouwd met Hugo. Dennis en Iris zijn onze kinderen.

Ik ga graag uit eten, volg af en toe een serie of kijk een goede film. Voorheen heb ik bijna 25 jaar bij de Rabobank gewerkt, sinds 2018 werk ik parttime bij Heuveling Metaal.

Voor onze rijschool verwerk ik de administratie en kom je bij mij op infogesprek. Graag leg ik je dan uit waarom je bij Autorijschool de Toekomst aan het juiste adres bent. Tot ziens!

WhatsApp kantoor: 06-553 739 47

Meer informatie?

Als je je rijbewijs B wil gaan halen, is het belangrijk dat je jouw rijopleiding volgt bij een professionele autorijschool. Een goede rijopleiding is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Het rijbewijs zorgt voor vrijheid, mobiliteit en flexibiliteit. De meeste leerlingen willen graag zo snel mogelijk hun rijbewijs halen. Ouders en ook wij van Autorijschool de Toekomst vinden de veiligheid van de leerling erg belangrijk, als zij gaan deelnemen aan het steeds weer veranderende verkeer.