Over ons

Wij zijn met Autorijschool de Toekomst in 2014 van start gegaan als zelfstandige rijschool. Vanaf het begin hebben we ons ingezet om kwaliteit te bieden, gecombineerd met een open en persoonlijke benadering. Ons doel is om iedere leerling  zoveel mogelijk zijn/haar persoonlijk afgestemde begeleiding te geven in een transparante leeromgeving.

Autorijschool de Toekomst

Wij streven ernaar om met ons slagingspercentage boven het landelijk gemiddelde te blijven. De nodige en verplichte vijfjaarlijkse bijscholing per instructeur is voor ons een uitgelezen mogelijkheid om constant te werken aan het niveau waarnaar wij streven. De positieve reviews van leerlingen en oud leerlingen via klantenvertellen.nl wijzen erop dat wij de zaken serieus en vakkundig aanpakken.

 

Via sponsoring van sportverenigingen in de omgeving tonen we dat we maatschappelijk betrokken zijn. Ook zijn we aangesloten bij brancheorganisatie VRB om nog maar eens extra te onderstrepen dat we een betrouwbare rijschool zijn. Dat is namelijk waar Autorijschool de Toekomst voor staat: transparant, persoonlijk, professioneel en betrouwbaar.

 

Bekijk onze mooie slagingspercentages

Hugo

 

Ik ben Hugo Mentink, oprichter, eigenaar en instructeur bij Autorijschool de Toekomst. Ik ben getrouwd met Simone Mentink-Lavrijsen en wij hebben twee kinderen, Dennis en Iris. Mijn hobby’s zijn hardlopen en voetballen.

 

Sinds 2009 ben ik werkzaam als instructeur en sinds april 2014 met mijn zelfstandige rijschool. Het vak van rijinstructeur bevalt me uitstekend. Met name de omgang met de jeugd en het vrije karakter van ons beroep was voor mij een belangrijke reden om destijds deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

 

Ik ervaar het als een geweldig mooi moment wanneer een met de leerling uitgestippelde leerweg resulteert in het daadwerkelijk behalen van zijn/haar rijbewijs. Daar doe je het voor: iemand veilig, vlot en zelfstandig de weg op sturen!

Rob

 

Ik stel me graag even aan je voor. Mijn naam is Rob van Gompel en ik woon in Bladel. Ik heb twee lieve kinderen, mijn dochter Rudy en mijn zoon Chris. Sinds 2011 heb ik een latrelatie met mijn vriendin die net over de grens in België woont. Mijn grootste hobby is muziek maken, ik ben drummer in een heavymetalband. Een paar keer per maand maken we zowel Nederlandse en Belgische podia onveilig. 

 

Verder houd ik nog steeds van vrachtwagen rijden en maak ik in het weekend graag een cryptogrammetje. Na wat jaartjes als internationaal vrachtwagenchauffeur te hebben gewerkt, ben ik een opleiding rijinstructie gaan volgen, waarna ik in 2010 aan de slag kon als rijinstructeur op de personenauto. In 2012 heb ik ook mijn bevoegdheid gehaald om les te mogen geven op de vrachtwagen. Sinds februari 2015 ben ik werkzaam bij Autorijschool de Toekomst, waar ik praktijkles geef op de personenauto en de theoriecursussen verzorg. Praktijklessen kun je met mij volgen in Tilburg en in Eindhoven. Het zou leuk zijn als ik je binnenkort mag begroeten in de lesauto!

Esther

 

Hoi, ik ben Esther van den Broek. Samen met mijn vriend Robert en zoontje Frans woon ik in Reusel. Mijn hobby’s zijn wandelen en ik hou van gezelligheid met vrienden, familie en kennissen. 9 jaar heb ik met veel plezier taxi gereden, maar ik was toe aan een nieuwe uitdaging.

 

Bij Autorijschool de Toekomst heb ik de kans gekregen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. In juli 2018 heb ik mijn instructiebevoegdheid gehaald. Vanaf december 2018 ben ik werkzaam als instructrice bij de Toekomst en heb ik er zin in om jullie les te gaan geven.

Aanmelden

Autorijschool de Toekomst

Zeegstraat 7

5541 EW Reusel

 

Kantoor: 0497 - 64 42 03

Hugo:        06 - 222 049 32

Rob:         06 - 301 941 64

Esther:   06 - 538 329 02

info@autorijschooldetoekomst.info

 

CBR rijschoolnummer: 9151H7

Kamer van Koophandel: 60268549

Neem contact op

Ga direct naar...

© Copyright 2019 Autorijschool de Toekomst